Infància i pantalles: consells per una bona salut visual

L’aparició de les pantalles en la vida dels nens i les nenes és inqüestionable. La indubtable atracció que exerceixen per a ells també. Entre els professionals, especialment els que es dediquen a tenir cura de la salut visual, hi ha preocupació pels efectes a curt, mitjà i llarg termini de l’ús dels diferents dispositius, ja que ens trobem davant d’una realitat recent per la qual encara no hi ha massa estudis científics.

Per minimitzar els efectes indesitjables sobre la visió, el Servei d’Oftalmologia ha desenvolupat una sèrie de consells en l’ús de pantalles. Encara que la nostra inspiració són els nens, nenes i joves, aquests consells són útils també per als adults.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *