Varilux el nostre millor aliat

Quan parlem de vidres per a la vista inevitablement hem de parlar de Varilux, ja que és una de les empreses més importants en el sector de la salut visual.

Parlar de Varilux és parlar de la marca capdavantera en el sector de la fabricació de vidres per a la vista, sobretot en el que als progressius es refereix.

Des de fa ja 6 anys porta liderant el mercat gràcies a l’esforç realitzat per part dels seus tècnics per crear, any rere any, vidres superiors als anteriors, aconseguint superar-se cada any.

Aquest esforç i millorança arriba a nosaltres en forma de grans revolucions a l’hora de centrar vidres o de presa de dades per millorar el comportament visual de cada pacient.

Avanços com el retall digital (tallat de vidres amb nous algorismes per ampliar camps de visió), la tecnologia Nanoptix (millorar el camp de progressió del progressiu perquè sigui realitzat nanómetre a nanómetre) o el Visioffice (dins de presa de dades i comportament visual que serveix, a més, per prendre el centrat digital dels ulls, el centre de rotació de l’ull, curvatures de la muntura etc.

Tecnología Nanoptix Tecnología Synchroneyes Tecnología 4D Tecnología Visioffice

Totes aquestes millores serveixen per donar un producte de molt alta qualitat sense haver de gastar una dinerada per això, ja que la majoria d’aquestes millores són aplicades fins i tot en gamma mitjana perquè arribi a l’abast de tot usuari que vulgui gaudir d’un producte Varilux i d’una forma de veure la vida mai vista fins ara.