Salut visual

Tecnologia per millorar la teva vista

DISPOSEM DE L’ULTIMA TECNOLOGIA PER EL CENTRATGE DELS LENTS, TAN PROGRESSIUS COM

MONOFOCALS; GRÀCIES AL VisiOffice, UN APARELL DE CENTRATGE D’ULTIMA GENERACIÓ, EL QUAL ENS PERMET ADEQUAR ELS VIDRES A LA SEVA FORMA DE VEURE.

Des de ja fa uns anys, PrismaOptica disposa d’un dels aparells més avançats en el camp del centratge de lents oftàlmiques: VisiOffice; un aparell desenvolupat per Essilor per realitzar un centratge mes adequat i sobretot més adaptat a la forma de veure de cada persona.

Com és d’imaginar, no és el mateix mirar movent el cap que movent els ulls; els que mouen el cap solen necessitar un vidre amb un centratge més especific per la zona central, mentre que els que mouen més els ulls necessiten un camp de visió més ampli per no sentir-se limitats pel vidre. Aquests són dos dels exemples que pot corregir aquest centrador.

 


4D, el vidre Varilux que comprén 4 dimensions.

Fins ara gairebé tots els progressius eren d’una arquitectura molt similar, és a dir, la seva fabricació variava en petits detalls; però això ha canviat gràcies a Essilor, numero 1 en progressius, ja que ha fabricat l’únic progressiu capaç de treballar amb el factor temps, proporcionant una resposta més rapida al cervell.
Logo 4D de Essilor

Però no només això: el progressiu 4D utilitza l’última tecnologia en nanofabricació, la qual cosa significa que dintre del propi progressiu hi han infinitat de correccions òptiques fetes a mida de cada ull, per aconseguir una adaptació al 100% i un màxim confort, a part d’uns camps visuals mai vistos.

Categorías: